marți, 31 ianuarie 2012

Cateva statistici

Azi sunt etape in cateva campionate importante, sa vedem daca observam ceva statistici interesante care pot fi utile pentru pariori.

In Anglia Swansea - Chelsea, gazdele nu au acasa nici o infrangere la mai mult de un gol iar Chelsea are doar doua victorii la mai mult de un gol in deplasare, un Swansea +1 pare sa mearga ca uns.

Tot in Anglia Everton - Manchester City, Everton a avut acasa meciuri usoare pana acum, doar 36% au fost cu adversari bine cotati. In plus, nu a reusit sa scoata nici un punct cu o echipa mai sus de locul 9 si a reusit sa invinga doar echipe de sub locul 13. Un Manchester City HA 0 e un pariu aproape sigur.

In Championship League Ipswich - West Ham, oaspetii exceleaza in meciurile cu echipe mai slabe, 5 victorii si 2 egaluri, iar gazdele nu au scos puncte cu echipele peste locul 8. 2 (HA 0)
De asemenea Birmingham care nu a scos decat un punct in 7 meciuri cu echipele de top merge la Leeds, locul 9. 1X arata bine.
La Hull-Doncaster e de observat ca gazdele au o singura victorie la mai mult de un gol acasa, chiar daca Doncaster e extrem de slaba in deplasare ar merge un (HA +2)

In Italia, Parma-Juventus e un candidat perfect pentru un handicap, Juve are o singura victorie in deplasare la mai mult de 1 gol, iar Parma nu a pierdut nici un meci acasa la mai mult de un gol. HA +1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu