luni, 23 ianuarie 2012

Sure bets

Nu exista niciodata pariuri sigure. Oricine ar juca, Djokovic cu Hanescu sau Real Madrid cu Concordia Chiajna, niciodata nu poti fi 100% sigur de rezultatul unui eveniment. In plus cotele caselor de pariuri sunt in general atat de bine facute incat o sa iasa pe profit chiar si in cazul unei surprize.
Singurul mod garantat 100% de a iesi pe plus la pariuri sunt asa numitele "sure bets", unde, combinand cote de la case de pariuri diferite se poate obtine profit indiferent care ar fi rezultatul final al unui meci.
Un loc foarte bun de gasit sure bets este OddsPortal. Aici de exemplu gasim la meciul Arsenal Sarandi - Sport Huanacayo pentru rezultatul la pauza urmatoarele cote:
1 - 1.83 la sportingbet
X - 2.90 la interwetten
2 - 13.00 la bet365
Daca am paria 100 de euro impartiti astfel: 56.44 pe 1, 35.62 pe X si 7.94 pe 2, am obtine indiferent cum s-ar termina meciul un castig de aproximativ 103.3 euro, ceea ce ar insemna un profit sigur de 3.3%
Care ar fi atunci dezavantajele?
1. In primul rand trebuie sa ai cont la toate casele de pariuri acoperite de sure bet si in plus trebuie sa ai suficienti incat sa acoperi pariul (ex: 56.44 maxim in cazul nostru).
2. Astfel de situatii de sure bet sunt destul de rare, nu apar tot timpul si mai ales cotele in aceste cazuri se modifica destul de repede, e foarte posibil ca din momentul in care a aparut un sure bet pana cand una din casele de pariuri se va prinde si isi va scadea cota sa nu treaca mai mult de 2 minute, deci trebuie sa te misti repede.
3. Trebuie luate in considerare si taxele bancare pentru transferul banilor, in general cam 2%, astfel ca un profit de 3.3% se transforma usor in doar 1.3%
4. E greu sa obtii profituri importante pariind rar pe castiguri atat de mici.
5. Exista si sanse ca una din casele de pariuri sa anuleze pariul dintr-un motiv anume, fapt ce poate duce la pierderea unei serioase sume de bani.

Dar, trecand peste aceste neajunsuri, sure bets este singurul mod de a castiga bani la pariuri aproape sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu