miercuri, 1 februarie 2012

Miercuri, 1 Februarie 2012

Din nou o zi cu meciuri interesante.

In Premier League Bolton primeste replica unui Arsenal aflat in criza dupa 3 infrangeri consecutive. Nu cred ca oaspetii pot pierde din nou cu un adversar totusi mai slab decat ultimii ai tunarilor.
Newcastle merge la Blackburn, o echipa care nu a prea stralucit acasa mai ales cu echipele de top, de asemenea nu cred ca Newcastle se poate intoarce invinsa din aceasta deplasare.
Un amanunt interesant in plus la acest meci: Blackburn a primit gol in fiecare din cele 22 de meciuri jucate pana acum in acest sezon.

Serie A este bulversata de zapada dar totusi se joaca unele meciuri.
La Atalanta-Genoa as merge pe victoria gazdelor desi cotele sunt in scadere drastica pentru oaspeti sugerand ceva posibil necurat aici, deci maxima prudenta. Statistic, Atalanta a pierdut acasa doar cu Milan si Juve, in timp ce Genoa a castigat la Lazio in etapa a 2-a si la Siena. Chiar si un handicap asiatic 0 ar merge bine.
Udinese e letala acasa unde a intalnit insa doar echipe slabe. Totusi, si Lecce e una din ele si ma astept la o victorie a gazdelor mai ales dupa victoria celor de la Lecce contra Interului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu