vineri, 3 februarie 2012

Sambata, 4 Feb 2012

Meciuri multe maine, sa speram ca nu vor fi bulversate de zapada.

In Premier League, un Arsenal intr-o criza profunda primeste acasa replica celor de la Blackburn. Gazdele au scos 5 puncte in ultimele 5 meciuri cu echipe mai slabe si cred ca se vor chinui si in acest meci putand spera la maxim o victorie chinuita. Oaspetii nu au pierdut in aceasta stagiune nici un meci in deplasare la mai mult de 2 goluri diferenta. As merge pe Blackburn +2.

Stoke-Sunderland: nu-i vad pe Stoke pierzand al treilea meci consecutiv cum nu-i vad nici pe Sunderland castigand al treilea meci consecutiv. Oaspetii au castigat doar la echipe sub locul 15 pana acum. as merge pe Stoke cu HA(0).

Si ultimul meci de sambata de la englezi, Manchester City - Fulham. City prezinta o forma in scadere in ultimele meciuri, chiar daca a obtinut si victorii chinuite. Fulham a aratat ca poate fi o echipa incomoda in deplasare. Pronostic: Fulham +2.5.

In Franta vad un meci foarte interesant. Ajaccio-Nice. Ajaccio dupa ce in 17 meciuri a reusit doar o victorie si cateva egaluri a strans mai apoi 4 victorii consecutive, ceea ce e ceva extraordinar pentru o echipa de locul 15. Mai mult, chiar si in perioada lor nefasta, acasa au pierdut doar cu Lille, Bordeaux, PSG, Montpellier si Toulouse, echipe de top din Franta. Pe de alta parte Nice a cules din deplasare doar 2 puncte in 10 meciuri, dar a pierdut o singura data la mai mult de un gol diferenta, cu Marseille. Punand cap la cap toate aceste informatii, as pune aici doua pariuri, si anume as merge pe egal sau pe victoria gazdelor la un singur gol diferenta (X si X (Nice +1)).

Dar am gasit un pariu si mai bun in Franta. PSG primeste replica nou promovatei Evian. Evident, PSG e mare favorita, dar daca ne uitam cu atentie, gazdele au avut meciuri destul de usoare acasa pana acum si in plus nu au nici o victorie la mai mult de 2 goluri. Oaspetii sunt o echipa incomoda in deplasare, si nu au nici ei o infrangere in deplasare la mai mult de 2 goluri. Rezulta un pronostic evident, Evian +2.

In Germania se intalnesc Schalke si Mainz. Cumva bookmakerii au pastrat cota pentru victoria gazdelor in jurul valorii de 1.70, ceea ce mi se pare un value bet. Pentru siguranta un 1 (HA 0) ar trebui sa fie un pariu sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu